kaikki kategoriat
EN

   

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. on korkean teknologian yritys, joka keskittyy terveellisten kasviuutteiden tutkimukseen, tuotantoon ja myyntiin. Se on maailman johtava ginseng-, schisandra- ja rosmariiniuutteen toimittaja.

Tehdas sijaitsee kauniilla Yiyang Zijiang -joella - Changchunin talouskehitysvyöhykkeellä, jonka kokonaisrakennusala on yli 10,000 500 neliömetriä. Tällä hetkellä sillä on useita kasviuutteiden tuotantolinjoja, joiden vuotuinen tuotantokapasiteetti on yli XNUMX tonnia.

Laatu on yrityksen elinehto. Nuoz on perustanut tiukan laadunvarmistus- ja laadukkaan palvelun seurantajärjestelmän, jonka ydinliiketoiminta-alue on "Teknologia luo arvoa, ammattimainen valulaatu". On läpäissyt FDA, FSSC22000, ISO22000 (HACCP), KOSHER, HALAL, SC, ORGANIC ja muut kansainväliset arvovaltaiset sertifikaatit. Niiden joukossa Nuoz Biotech on ensimmäinen yritys Kiinassa, joka on saanut rosmariinin luomusertifioinnin.

Jotta voidaan paremmin valvoa laatua ja toteuttaa tuotteiden jäljitettävyys. Nuoz Biotech vieraili useilla TCM-viljelmillä ja tutki eri kiinalaisten lääkkeiden kasvutottumuksia. Nuoz perusti rosmariinin luomupohjan Hunaniin ja schisandran luomupohjan Jiliniin. Yli 1,000 4,000 hehtaaria rosmariinin istutusalustoja ja yli XNUMX XNUMX hehtaaria schisandran istutusaluksia on perustettu.

Nuoz Biotech keskittyy torjunta-aineiden, pehmittimien, raskasmetallien ja PAH-yhdisteiden sekä muiden kasviuutteiden haitallisten jäämien kokonaisratkaisuun, joka tarjoaa turvallisia, terveellisiä ja luonnollisia tuotteita koko ihmiskunnalle.

Kuumat kategoriat