kaikki kategoriat
EN

Laatuosaston esittely

"Laatu on yrityksen elinehto." Perustamisestaan ​​lähtien Nuoz on ottanut "Teknologia luo arvon, ammatti takaa laadun" ydinyritysjohtamispolitiikkakseen. Yrityksen perustamisen alussa perustettiin laadunhallintaosasto. Tämä osasto vastaa pääasiassa yrityksen tuotteiden laatujärjestelmän perustamisesta, tuotestandardien hallinnasta, prosessien valvonnasta, puolivalmisteiden ja valmiiden tuotteiden, raaka- ja apumateriaalien ja prosessien välisten tuotteiden tarkastuksesta ja määrittämisestä, fysikaalisista ja kemiallisista tarkastuksista, mikrobiologisista tarkastuksista. tarkastukset, korkean suorituskyvyn nestekromatografiset analyyttiset tarkastukset, kaasukromatografia Analyysi ja tarkastus jne. varmistavat, että jokainen Nuozin valmistama tuote-erä täyttää kansalliset standardit ja asiakkaiden asiaankuuluvat vaatimukset 100%, mikä hyödyttää ihmisten terveyttä.

Tällä hetkellä osaston tarkastajilla on korkeakoulututkinto tai sitä korkeampi ja heillä on asiaankuuluvat tarkastustodistukset, kuten kemikaalien tarkastajat, elintarviketarkastajat, mikrobikäymistyöntekijät jne. Osastopäällikön johdolla tarkastettujen tuotteiden läpäisyaste saavuttaa NLT 98 %.

Kaikki laadunhallintaosaston jäsenet täyttävät tiukasti vastuunsa ja velvollisuutensa laaduntarkastajana. Yrityksen johdolla he ovat luoneet tiukan laadunvarmistus- ja laadukkaan palvelun seurantajärjestelmän, oppivat tieteellisesti ja tehokkaasti edistyneitä laadunhallintamenetelmiä ja kehittävät jatkuvasti itseään. Vastaa asiakkaiden monipuolisiin ja monipuolisiin laaduntarkastustarpeisiin.

Kuumat kategoriat